Skip to content

Vrijwilligersvacature

Zoefzoef zoekt jou!

DOCK Haarlem en Haarlem Effect zoeken per direct (inval)chauffeurs en ritplanners.

Zoefzoef biedt plezierig elektrisch vervoer. De rijwilligersvervoersdienst is voor alle Haarlemmers en speciaal voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn. Zoefzoef rijdt in Haarlem Noord, Oost, Schalkwijk, Zuidwest en centrum van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. De vervoersdienst is een samenwerking van DOCK Haarlem en Haarlem Effect.

Functie Houd je van contact met mensen? Ben je servicegericht? Rijd je graag of lijkt ritten plannen je leuk? Word dan vrijwilliger voor Zoefzoef! De planner plant vanuit Wijkcentrum de Wereld of Wijkcentrum Trionk. Ritten kunnen besteld worden van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Je wordt ingewerkt door een ervaren chauffeur of ritplanner.

Wij bieden:

  • Een leuke vrijwilligersbaan op één of enkele dagdelen;

  • Contact met andere chauffeurs en ritplanners;

  • Veel waardering en ruimte voor eigen talent en ideeën;

  • Regelmatig bijeenkomsten voor alle chauffeurs en ritplanners over de voortgang of gewoon voor de gezelligheid.

Reageer Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem contact op met Coördinator van Zoefzoef en DOCK Haarlem medewerker Veerle Sterk via telefoonnummer 06 - 39 02 23 69 of e-mailadres shuttle.haarlem@dock.nl. Meer informatie en leuke video’s voor een indruk van Zoefzoef vind je op www.zoefzoefhaarlem.nl en www.facebook.com/zoefzoefhaarlem.