Overslaan naar contentStages bij DOCK!

Bij Stichting DOCK is het mogelijk om stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen. Voor alle studiejaren zijn er aansluitende stageplekken bij DOCK. Na je afstuderen is het mogelijk om uiteindelijk in dienst te gaan bij DOCK om vervolgens mooie loopbaan uitbouwen.

Wat bieden wij jou?

Als je bij DOCK stage komt lopen, kun je rekenen op goede en persoonlijke begeleiding van professionals en vakspecialisten. Zij zullen jou helpen om werkervaring op te doen en doen er alles aan om dit de beste tijd van je studie te maken!

Je krijgt de kans om bij onze organisatie aan de slag te gaan, waar jij een persoonlijke groei kan verwachten. Door stage te lopen bij DOCK wordt je meer zelfsturend en stap in een inspirerende, professionele en gezellige werkomgeving. Verder krijg jij een stagevergoeding en kan je vakantiedagen opnemen. Wij nemen je graag mee naar DOCK Activiteiten zoals interne cursussen en bijeenkomsten als borrels en meetings.

Wij bieden stageplekken op diverse afdelingen zoals als sociaalwerk in de teams in de wijken. Ook op het servicebureau (het hoofdkantoor) van DOCK zijn mogelijkheden, te denken aan een HR stage of op de afdeling Finance en Control. Er zijn volop mogelijkheden, neem gerust contact op.

Wij hopen snel van je te horen!

Meer weten of direct aanmelden?

Lijkt jou DOCK dé plek waar jij je verder kan ontwikkelen? En wil jij meer weten over de organisatie, neem gerust contact op met onze recruiter via

recruitment@dock.nl

De stageplekken die op dit moment beschikbaar zijn:

klik op de blauwe knop voor meer informatieDOCK Rotterdam

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

DOCK Amsterdam

Stage: MySchoolCoach – PeercoachAmsterdam, Noord-Holland, Nederland

DOCK Utrecht

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

DOCK Zaanstad

DOCK Schiedam

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.