Overslaan naar content

Vrijwilliger(s) voor de Broodjesfabriek, Zaandam Oost

Op locatie
  • Zaandam, Noord-Holland, Nederland
DOCK Zaanstad Vrijwilliger

Functieomschrijving

Chauffeur/ lunches maken

Zaandam Oost

Voor het Sociaal Wijkteam in Poelenburg zijn wij per direct zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen met schoollunches te verzorgen voor de kinderen in onze wijken die in armoede leven. Het zal gaan om brood smeren maar ook om het brengen van de lunch op de scholen. Dit is een nieuw project dat gestart is in december. Het doel is om 2 keer per week bij de basisscholen langs te gaan en zo ruim 4.000 kinderen te voorzien van lunch.

Taken:

• Broodjes smeren en/of wegbrengen


Over DOCK

DOCK is een kleurrijke welzijnsorganisatie en is met meer dan 800 medewerkers en zo’n 2000 vrijwilligers en stagiairs actief in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Utrecht en Schiedam. DOCK geeft in steden bewoners, groepen en buurten kracht. De professionals kennen de wijk en weten wat er speelt. Deze kennis wordt actief gebruikt om bewoners te stimuleren om zelf de regie in handen te nemen en initiatieven te starten. Zo worden zelfstandige communities in de wijk gebouwd, waarbinnen iedereen een eigen plek verdient, onderdeel wordt van een netwerk en met elkaar een steentje wordt bijgedragen aan veilige en inclusieve wijken. Dit kan DOCK niet alleen: in buurten, steden en landelijk wordt samengewerkt met partners die van waarde zijn; van huisarts tot sportclub, van wijkagent tot woningbouwvereniging, van buurtsupermarkt tot zorgverzekeraar.

Vereisten

DOCK vraagt:

• Redelijke beheersing van de Nederlandse taal;

• Beschikbaar op maandag- en/of dinsdag- en/of donderdagochtend;

• In bezit van een auto indien u als chauffeur wilt helpen.


DOCK biedt:

• Een heel gezellig en enthousiast team die met elkaar wat wil betekenen voor de jeugd;

• Onderdeel zijn van een nieuw project;

• Ondersteuning van Sociaal Wijkteam medewerkers.

Meer informatie of vrijwilliger worden?

Enthousiast? Dan ontmoeten we u graag voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mail ovv Broodjesfabriek naar: vrijwilliger@swt.zaanstad.nl.

of