Overslaan naar content

Vrijwilliger Telefoniste, Wijk Poelenburg

Op locatie
  • Zaanstad, Noord-Holland, Nederland
DOCK Zaanstad Vrijwilliger

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die regelmatig, maar flexibel inzetbaar zijn. Kom jij ons team in Zaandam versterken?


Wat houdt de functie en wat ga je doen?

Iedere werkdag tussen 13.00 en 17.00 uur wordt de telefoon opgenomen door een (vrijwilliger) telefonist M/V. De telefoon wordt in totaal opgenomen voor 4 wijken, verdeeld over meerdere telefonisten.

De telefonist staat de bewoner te woord per telefoon, en zorgt dat de hulpvraag die de bewoner heeft bij het juiste wijkteam komt middels email. Er wordt gewerkt op postcode gebied. De telefonist hoeft geen inhoudelijke kennis te hebben van de hulpvraag.

De bewoner wordt de volgende dag in de ochtend door een medewerker van het Sociaal Wijkteam terug gebeld.

Het is belangrijk dat de telefonist zich goed kan uitdrukken in de Nederlands taal.

Ook is het belangrijk dat je weet hoe je een email verstuurt eventueel na een korte instructie.


Over DOCK
DOCK is een kleurrijke en inclusieve welzijnsorganisatie actief in Rotterdam, Amsterdam, Zaanstad, Utrecht en Schiedam. We zijn actief op het gebied van jeugdwerk, jongerenwerk, maatschappelijke participatie, maatschappelijk werk, sociaal raadsliedenwerk, opbouwwerk en ouderenwerk. Dat doen wij door de inzet van professionals in de wijk, samen met vrijwilligers, partners en betrokken bewoners. Wij werken op straat, in Huizen van de Wijk en op andere plekken waar mensen samen komen. Wij zijn van betekenis voor bewoners in de wijken en steden waar we actief zijn. Met trots werken wij elke dag voor en met de bewoners En welke rol je ook vervult bij DOCK, je doet ertoe!


Vereisten

Wat bieden wij?

  • Een vrijwilligersovereenkomst bij DOCK met een WA- en Ongevallenverzekering voor tijdens de werkzaamheden
  • Een onkostenvergoeding
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, kennis en ervaring op te doen of te vergroten.


Overtuigd dat dit jouw ideale stageplaats is? Solliciteer dan snel!

Solliciteer via Team10@swt.zaanstad.nl en telefoonnummer 075 - 7271050. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling op jouw sollicitatie.

of