Overslaan naar content

DOCK Services

Het hoofdkantoor van DOCK noemen wij het Servicebureau. Hier zorgen de backoffice en adviseurs van DOCK zorgen voor een goed draaiende organisatie. De afdelingen ICT, Communicatie, HR, Recruitment, Directie, Finance en Control ondersteunen de collega's in de wijk zo goed mogelijk om hun taak uit te voeren. Zodat uiteindelijk er goed werk in de wijk kan worden gedaan.

DOCK Service is gevestigd in Rotterdam aan de Crooswijksesingel 50B. Bij DOCK werken we hybride: thuiswerken en werken op kantoor wordt met elkaar afgewisseld.

DOCK Amsterdam

In Amsterdam is DOCK er voor jeugd, jongeren en volwassenen. DOCK biedt diverse online activiteiten aan en is aanwezig in de wijken op het gebied van school en studie, talentontwikkeling, chillen en ontmoeten, lekker in je vel en meedoen en ontmoeten.

DOCK Utrecht

Met de bewoners en verschillende organisaties in de wijk maakt DOCK de buurten in Utrecht nog levendiger. Onze sociaal makelaars en sociaal beheerders ondersteunen bewoners en versterken netwerken en buurtinitiatieven.

DOCK Rotterdam

DOCK is actief in Hillgersberg-Schiebroek, Hoogvliet, Kralingen-Crooswijk, Noord, Pernis en Prins-Alexander. Onze Huizen van de Wijk zijn open voor iedereen en onze sociaal medewerkers ontmoeten elkaar en bewoners daar graag.

DOCK Zaanstad

In Zaanstad heeft 4 wijkteams waarin DOCK wijkbewoners ondersteuning biedt op gebied van langer zelfstandig thuiswonen, participatie en (voorkomen van) armoede. Voor jongeren is DOCK actief bezig met talentontwikkeling en ondersteunt initiatieven van bewoners en partners om de buurt levendig en sociaal te maken. De Sociale Wijkteams in Zaanstad kunnen jouw hulp goed gebruiken!

DOCK locaties