Overslaan naar content

Assistent Coördinator Broodjesfabriek - 15 uur - Zaanstad

Hybride
 • Zaanstad, Noord-Holland, Nederland
€ 2.184 - € 3.454 per maandDOCK Zaanstad

Functieomschrijving

DOCK zoekt:
Assistent Coördinator Broodjesfabriek - 15 uur per week (ma, di, do) voor locatie(s) Zaanstad


In de broodjesfabriek smeren we drie dagen in de week, duizenden boterhammen voor 11 scholen, zodat kinderen die dat nodig hebben een gezonde lunch krijgen. Op dit moment draait de fabriek met ongeveer 60 vrijwilligers. Om het proces van de schoollunches goed te laten verlopen zoeken wij een assistent van de huidige coördinator.


Over DOCK

DOCK is een welzijnsorganisatie die werkt in Rotterdam, Schiedam, Amsterdam, Zaanstad en Utrecht. DOCK staat voor een leefbare en veilige samenleving waar iedereen bij hoort en meedoet. We zijn de betrokken buurtgenoot voor bewoners, de drijvende kracht voor groepen en de aanpakker en expert in de wijk. DOCK zorgt voor een netwerk en verbinding met partners die voor bewoners van waarde zijn: van huisarts tot sportclub, van wijkagent tot woningbouwvereniging en van buurtsupermarkt tot zorgverzekeraar.

DOCK werkt met zelforganiserende teams waarbij de kracht van de professionals het uitgangspunt vormt. Onze innovatieve aanpak verbindt strategie met uitvoering en vergroot de handelingssnelheid van de teams precies daar waar het nodig is: op straat en in de wijk. Onze professionals geloven in de kracht van bewoners en stimuleren hen om zelf de regie te nemen. Zo bouwen we samen aan zelfstandige communities in de wijk.


Over DOCK Zaanstad
In Zaanstad heeft DOCK de regie over vier sociale wijkteams in Zaanstad. Het gaat om de wijken Pelders- & Hoornseveld, Poelenburg, Rosmolenwijk en Zaandam Zuid.


Klinkt goed! Hoe ziet de functie en opdracht er verder uit?

Voor de Assistent Coördinator functie zoeken wij een collega die pro actief is in het leggen van contact en het erg leuk vindt om te werken met vrijwilligers. Op de werkvloer ondersteuning bieden en zaken oppakken waar nodig. Het gaat jou moeiteloos af om de collega vrijwilligers aan te sturen waar nodig, hierbij is stevig in je schoenen staan van groot belang. Jouw werkzaamheden doe jij uiteraard in afstemming met de Coördinator. Daarnaast bestaat de functie uit het bezorgen van de gemaakte broodjes op de scholen met de bestelbus.


Ik ben enthousiast! Wie zoeken jullie?

 • Een stressbestendig ochtendmens met rijbewijs B;
 • Iemand die 3 keer per week om 7:30 uur in de Poelenburcht kan starten;
 • Je bent communicatief en beheerst de Nederlandse taal;
 • Iemand die het leuk vind om in een busje te rijden;
 • Hands on mentaliteit;
 • Representatief;
 • Sociaal vaardig;
 • Een collega die buiten de schoolvakanties beschikbaar is, want alle schoolvakanties ben je namelijk vrij!
 • Voorwaarde voor indiensttreding is dat een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag aangevraagd en toegekend wordt.


DOCK biedt

 • Een uitdagende, afwisselende functie in een dynamische omgeving met leuke collega’s;
 • Alle ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie;
 • Een aanstelling voor 15 uur per week, verspreid over 3 ochtenden ( ma, di, do);
 • Een tijdelijk dienstverband;
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk salarisaanbod is afhankelijk van diploma en werkervaring; schaal 1 (min. € 2.184,- en max. € 2.632,-) of schaal 5 (min. € 2.426,- en max. € 3.454,-) bij een fulltime dienstverband.


Geïnteresseerd?

Solliciteer vóór 26 juni 2024 via de sollicitatiebutton met je CV en motivatiebrief. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Je ontvangt zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum een terugkoppeling op jouw sollicitatie.


Vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mirte Agter via 06-14434925.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar