Skip to content

Vrijwilligersvacature Vrijwilligersvacature Poelenburch Beach

Zaanstad

Op het terrein achter wijkcentrum de Poelenburcht vind je stadsstrandje: Poelenburg Beach.

Poelenburg: Beach is een leuke plek om te relaxen waar bewoners uit heel Zaanstad welkom zijn, elkaar kunnen ontmoeten en waar kinderen uitgenodigd worden om samen te spelen. Nu het mooie weer in aantocht is, zijn we op zoek naar helpende handen zodat alle Zaankanters straks kunnen genieten van deze mooie plek!

 Openstaande vacatures:

 Flexibele aanpakker

Verschillende werkzaamheden verrichten op het strand. De werkzaamheden kunnen per dag verschillend zijn. Een vast onderdeel is: fungeren als gastheer/gastvrouw. Je ontvangt bezoekers van het strand en biedt hen koffie/thee aan.

 Strandverzorgers

Denk aan lichte schoonmaakwerkzaamheden, het opruimen van zwerfafval (terrein breed), het verwijderen van onkruid enz.

 Surveillant Je houdt het publiek in de gaten en handelt en/of grijpt in wanneer nodig. Een BHV training is verplicht. Ben je nog niet in het bezit van een BHV training? We bespreken graag met jou de mogelijkheden.

 UV coach

Je informeert bezoekers op de gevaren van blootstelling aan de zon.

 Administratieve duizendpoot Vind jij het leuk om met administratie bezig te zijn en te ondersteunen met de planning en agenda? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!   

 

de diensten van alle vacatures zijn ongeveer 4 uur per dag met een uitloop naar 16 uur per week. De dagen en uren zijn in overleg.

 Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op via: vrijwilliger@swt.zaanstad.nl

 

 

731