Skip to content

Stages bij DOCK

Bij Stichting DOCK is het mogelijk om stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen. Voor alle studiejaren zijn er aansluitende stageplekken bij DOCK. Na je afstuderen is het mogelijk om uiteindelijk in dienst te gaan bij DOCK om vervolgens mooie loopbaan uitbouwen.

Wat bieden wij jou?

Als je bij DOCK stage komt lopen, kun je rekenen op goede en persoonlijke begeleiding van professionals en vakspecialisten. Zij zullen jou helpen om werkervaring op te doen en doen er alles aan om dit de beste tijd van je studie te maken!

Je krijgt de kans om bij onze organisatie aan de slag te gaan, waar jij een persoonlijke groei kan verwachten. Door stage te lopen bij DOCK wordt je meer zelfsturend en stap in een inspirerende, professionele en gezellige werkomgeving. Verder krijg jij een stagevergoeding en kan je vakantiedagen opnemen. Wij nemen je graag mee naar DOCK Activiteiten zoals interne cursussen en bijeenkomsten als borrels en meetings.

Wij bieden stageplekken op diverse afdelingen zoals als sociaalwerk in de teams in de wijken. Ook op het servicebureau (het hoofdkantoor) van DOCK zijn mogelijkheden, te denken aan een HR stage of op de afdeling Finance en Control. Er zijn volop mogelijkheden, neem gerust contact op.

Wij hopen snel van je te horen!

Meer weten of direct aanmelden?

Lijkt jou DOCK dé plek waar jij je verder kan ontwikkelen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden in jouw regio;

Regio Rotterdam Hillegersberg en Schiebroek: Gio Ipcedencia gipcedencia@dock.nl

Overige wijken Rotterdam: Anjana koendan - Pandaij akoendanpandaij@dock.nl@dock.nl

Amsterdam: Floris Mesman fmesman@dock.nl

Utrecht: Sushma Bhatti sbhatti@dock.nl

Zaanstad: Jara van der Moolen jvdmoolen@dock.nl of via stagezaanstad@dock.nl

Haarlem: Mustafa Ocal mocal@dock.nl

DOCK Service (hoofdkantoor) Samira Rheddar srheddar@dock.nl

Stuur je CV met motivatie en je krijgt binnen een week reactie.

De stageplekken die op dit moment beschikbaar zijn:

klik op de blauwe knop voor meer informatie