Skip to content

Beheerders Amsterdam Noord (32 uur per week)

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamDOCK Amsterdam

Functieomschrijving

DOCK zoekt:

Beheerders Amsterdam Noord (32 uur per week)

Ben jij facilitair sterk, communicatief vaardig en krijg je energie van een coördinerende rol? Heb jij affiniteit met de kwetsbare bewoners van Amsterdam en ben je daadkrachtig en proactief? Lees snel verder! Wij zoeken we per direct twee beheerders voor de Huizen van de Wijk in Amsterdam Noord (Evenaar en Waterlandplein).

Klinkt goed! Hoe ziet de functie en opdracht er verder uit?

De beheerders in Amsterdam faciliteren onze wijk- en activiteitencentra als centrale ontmoetingspunt in de buurt of wijk. Zij richten het gebruik van deze wijk- en activiteitencentra zo in dat de samenwerking tussen doelgroepen, netwerkpartners en beroepskrachten vlot verloopt. Als beheerder werk je nauw samen met de facilitair manager, andere DOCK-professionals, stagiairs en vrijwilligers. DOCK zoekt per direct twee beheerders: één voor het Huis van de Wijk De Evenaar en één voor Het Waterlandplein. De beheerders ressorteren hiërarchisch onder team Facilitair Amsterdam.

Wat ga je doen?

 • Openstelling van het pand;
 • Gebruiksklaar zetten van de ruimtes n.a.v. activiteiten in het pand, na activiteit terugzetten in standaard zaalopstelling;
 • Draaien van bardiensten;
 • Eerste contactpersoon voor leveranciers/klanten/openstelling;
 • Bijhouden voorraad en bestellingen plaatsen in overleg met hoofdbeheerder;
 • Wekelijks overleg met hoofdbeheerder;
 • Onderhoud gebouw, onderhoud welke hij niet kan doen melden bij hoofbeheerder zodat deze dit kan uitzetten bij team Facilitair;
 • Licht schoonmaakwerk;
 • Licht administratief werk;
 • Inwerken en begeleiden van vrijwilligers, waaronder de aansturing en het structureel organiseren van vrijwilligersoverleggen.
 • Structureel organiseren van gebruikersoverleggen met alle gebruikers.

Ik ben enthousiast! Wie zoeken jullie?

Voor het Huis van de Wijk De Evenaar en Waterlandplein zoeken wij per direct een beheerder. De ideale kandidaat is een stevige, enthousiaste persoonlijkheid met ervaring in een vergelijkbare functie. Als spil in de wijk is het belangrijk dat je sociaal sterk bent, makkelijk contact maakt en communicatief vaardig bent. Je deinst niet terug voor registratie en boekhouding en bent flexibel genoeg om buiten kantoortijden te werken of bereikbaar te zijn.

De functie van beheerder is een uitvoerende functie binnen DOCK. Bij de Huizen van de Wijk werkt de beheerder onder de functionele leiding van de Coördinator en in nauwe samenwerking met de participatiemedewerkers. De beheerder is er samen met de coördinator en de participatiemedewerkers verantwoordelijk voor dat alle buurtbewoners zich welkom voelen in het Huis van de Wijk en dat iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt.

Vereisten

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een dynamische, veranderende organisatie en omgeving;
 • Afhankelijk van relevante werkervaring salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 5 (min €2.137,- tot max € 3.043,-);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget, Loopbaanbudget, korting op je zorgverzekering, deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Alle ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie;
 • Een aanstelling voor 32 uur per week.

Over DOCK

DOCK is een kleurrijke welzijnsorganisatie actief in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Utrecht, Schiedam en Hellevoetsluis. We zijn actief op het gebied van jeugdwerk, jongerenwerk, maatschappelijke participatie, maatschappelijk werk en ouderenwerk. Dat doen we door de inzet van professionals in de wijk, samen met vrijwilligers, partners en betrokken bewoners. Samen organiseren we activiteiten die het leven leuker, gemakkelijker en mooier maken. Van o.a. hulptrajecten, beweegactiviteiten, taalaanbod tot cursussen en trainingen. We werken op straat, in Huizen van de Wijk en op andere plekken waar mensen samen komen.

Overtuigd? Solliciteer!

Solliciteer vóór 4 november 2022 via de sollicitatiebutton. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Je ontvangt zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum een terugkoppeling op jouw sollicitatie.

Vragen?

Voor meer informatie  kun je contact opnemen met Jeroen Blok, via jblok@dock.nl.

06-43543715